2017-09-23

 Igår blev en bra dag. Jag, Lumpan och Susanne åt lunch på Harriets och det var super gott. Dom skämde bort mig med massa fina presenter. Mia hade haft en toppendag, hon ville inte alls åka hem. Det känns så bra att hon äntligen börjar trivas och vill vara där. Hon har dock inte sovit på hela veckan där så hon var rätt grinig innan middagen. Patrik grillade burgare och när Han, farfar, André och Johan åkte på hockeyn så blev det tjejmys (+Gizmo) med Lotta. Vi åt choklad och hade det bra. När hon hade somnar skulle jag gå en snabb sväng med Gizmo men det slutade med en lång. Grannpojken och en kompis var försvunna och ingen visste var dom var. 3 år båda två så man hann ju tänka tusen tankar. Vi var många som letade och jag ringde runt till dom jag vet bor i närheten som kunde kolla. Tror dom hann vara borta i 2 timmar men tillslut var det en dam som sett till dom och ringt polisen. Fy fasen vilken tur. Tänk vad snabbt sånt kan hända. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *