Hej från sjukstugan

Det var inte många dagar Mia hann vara på föris, 3.. Sen var det dags för förkylning och feber. Så jag har inte varit på jobbet i veckan. Håller tummarna på att hon är pigg imorgon. Jag tycker att vi borde ha gjort bort alla sjukdomar men tydligen inte. Är lite rädd att det ska bli som förra året, hösten/vintern var det feber och förkylning hela tiden. Det var inte många veckor vi var frisk allihop. Efter det var det magsjukan som bara gick runt, runt, runt. Usch och fy! Vill helst slippa.

2 thoughts on “Hej från sjukstugan

  1. Hej! Jag har försökt att hitta din mailadress men inte lyckats..
    Det gäller ett samarbete med dig och din blogg 🙂
    Kontakta gärna mig för mer info.

    Vänligen, Annicka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *