2017-04-17

Jag har blivit dyngförkyld så igår klädde jag inte ens på mig. Pyjamas hela dagen/kvällen. Känner mig pyttelite piggare idag och det är tur för jag ska fara på Avion med Lotta och sen har jag frisörtid. Löjliga jag har skjutit på det efter alla mina panikattacker. Jag är alltså livrädd att få en sån när jag sitter där. För oftast triggas det igång när jag är i en situation där jag inte kan ta mig någonstans. Och just frisören är det så, jag kan inte direkt gå hem med håret full i färg. Men nu är Lotta snäll och skulle följa med mig och då känns det lättare. 🙂

One thought on “2017-04-17

  1. Gör en sats ingefärsshot och drick en shot varje dag och när det tar slut så gör du en ny sats. Det kanske håller förkylningen borta men hoppa inte över nån dag 😉 Krya på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *