2017-01-30

Måndag igen och det har varit en bra dag trots att jag är i en svacka just nu. Men så länge jag sysselsätter mig med saker som gör mig glad går det rätt okej. Blev lite jobbigt när vi satt på möte och den där panik känslan och hjärtklappningen kommer. Jag blir så rädd att få en sån där kraftig ångestattack, hur ska jag då ta mig därifrån? Då kommer alla se om jag går. Allt sitter i mitt huvud men just för stunden är det fruktansvärt jobbigt. Jag vet att ingen skulle säga något om jag skulle gå ut. Det är otroligt störande att jag blir såhär i situationer som jag aldrig haft problem med. Det ställer till det som tusan. Och jag vill inte måsta ta en tablett bara för att jag ska på ett möte. Nog om det! 

Stickningen gör verkligen susen, det är inte ansträngande men jag får använda hjärnan så jag slipper ha negativa tankar. Bästa terapin! Det och rita med Mia. Lilltrollet hade varit tjurig på föris och bitit någon, väluppfostrad tjej.. Hehe! Hon var då supernöjd när vi badade, det bästa som finns enligt henne. :)

Mästerkockarna

Idag har vi hängt i Flurkmark hos Lotta och André. Jag och Lotta har mest stått i köket, vi har gjort hemmagjorda dumplings, egen bibimbap och räkchips. Alltså det blev så jäkla gott! Och det var inte så svårt som jag trodde. Är lite fascinerad över räkchipsen, dom var pyttesmå innan man friterade dom sen bara poff så var dom stora. Häftigt! Till efterrätt fixade Lotta smörstekt sockerkaka med glass och mango, mums! Det ska jag testa göra själv nån gång. :D

2017-01-28

Idag har det varit fullt ös. Varit ute en massa och lekt. Mormor, morfar och moster var förbi en sväng. Sen när pojkarna skulle på Burger King och hockey körde jag, Mia och Lotta tjejkväll. Sushi, bus och mys! Har gjort färdigt min mössa som jag fått riva upp. Det var inte lätt att få ihop det sista på rundstickor, haha! Vi fick kämpa hårt med den. Slutade med några stora lufthål längst upp som jag lyckades sy ihop litegrann. Men det ser inte bra ut så det kanske blir en tofs eller något som man kan dölja det med.:P

Syjunta

Jag och Peter hade syjunta igår så nu är min halskrage klar. Jag är supernöjd! Vi var en sväng på coop och köpte nytt garn och nya stickor till andra projekt. Hann börja på en mössa så vi får se hur den blir. Fick lära mig att göra aviga masker igår så jag är värsta nybörjaren. :P

2017-01-27

Det blev en spännande dag med ett humör som svängde som tusan. Lille skutt kom på besök och från ingenstans sprutade tårarna. Inte kul alls men efter en atarax och en massa grin kändes det bättre. Längtar till att få vara mig själv igen.. 

Nu är det iallafall fredag och jag ska snart hämta Mia. Ikväll blir det middag med pojkarna och då ska jag få hjälp med min stickning, tjoho! :)

Do whatever makes you happy

Trött, tröttare, tröttast! Känner mig helt slut och hjärnan går på högvarv med negativa tankar. Försöker ignorera dom och tänka att det går över, för det gör det. När man är upp i det så känns det som att det aldrig kommer sluta. Och jag blir tokig på hjärtklappning och yrsel. Men jag är nöjd över att jag tog mig till jobbet även om det blev en kort dag. Utan tabletter till och med, heja mig! Bara andas.

Tror det blir en tidig kväll för jag behöver all sömn jag kan få. Mia sover redan så jag kan lika gärna krypa ner i sängen. Kanske äta en chokladbit eller två, det är bra för själen. :)

2017-01-25

Ännu en dag gjord och det gick lite bättre än igår. Den där härliga ångesten kom direkt jag vaknade så jag tog en atarax ganska snabbt. Vill inte riskera att få en kraftig panikattack för jag hatar den där känslan när jag tror att jag ska dö. Var fruktansvärt trött och seg i huvudet hela förmiddagen men jag lyckades få lite gjort ändå. På lunchen poppade vi bra musik och då blev jag mycket gladare. Ibland krävs det inte speciellt mycket för att lyfta upp mig. Det blir ju inte bättre av att gräva ner mig i jobbiga tankar och bara tycka att livet är pest. Man måste göra roliga saker och försöka ta vara på allt som är bra. Annars hamnar jag i den där onda cirkeln igen och det vill jag inte.

Efter jobbet tog jag en promenad med Gizmo och jag behövde nog lite frisk luft. För det kändes väldigt bra efteråt. Mia blev så lycklig när jag hämtade henne och det värmde i mammahjärtat. Vi lekte med leklera då vi kom hem och det gillar hon. Pysseltjejen! Ikväll blev det även bad för oss och det är något hon älskar. Jag längtar till att få se hennes min då vi kommer till Thailand och hon får se poolen. Nu är det inte länge kvar.. :)

Jahapp..

Då var det dags igen.. Mådde hur bra som helst imorse och kände mig som mitt vanliga jag. Från ingenstans kommer den där oroliga känslan och sen kommer hjärtklappningarna och ångesten. Kollade min kära mensapp och ja, nog fan är det ägglossning. Tog en atarax vilket jag borde gjort tidigare, men bättre sent än aldrig. Jag och Lumpan skulle på lunchdejt och vi hann inte ens till bilen så känner jag bara att nu bryter jag ihop och då sprutar tårarna. Känslorna finns där helt utan anledning. Tillslut kickade ataraxen in och då gick det bättre. Nackdelen är att jag känner mig helt sprängd i skallen och blir väldigt borta. Jag blir så trött på det här. Funderar nästan på att bli surrogatmamma eller något så att jag kan vara gravid resten av livet, då slipper jag den satans pmdsen. Jag vet inte hur jag ska orka med det här längre..

Men om jag ska avsluta med något positivt. När jag kommer på föris och Mia kastar sina armar runt mig, ingenting slår den känslan. Älskade unge!

2017-01-23

Den här helgen gick fort som tusan, det känns som den bara försvann. Vi har iallafall haft det jättebra och rätt fullt upp. Men nu är det måndag igen och idag har jag varit på akupunktur. Det bästa som finns! Hur funderat på hur jag ska göra nu när jag måste börja betala själv. Har ju varit skönt när jag kunnat ta det som friskvård och jobbet betalar. En gång i veckan är bara att glömma för då kommer jag bli fattig som en kyrkråtta. Men en gång i månaden kan jag unna mig. Det känns som en bra plan. :)

Jag har börjat med en ny halskrage, haha! Den andra är klar, eller jag ska bara fästa trådarna. Men det får Peter hjälpa mig med. Jag vågar inte prova vantar eller sockar utan honom så jag kör på ett säkert kort. Det är avkopplande att sticka så det är det jag sysslar med om kvällarna. :P 20170121_08070620170121_09160120170122_15245520170122_15403220170123_17351320170123_183838