2015-12-29

Idag har fröken Mia haft fullt upp med att stå överallt. Hon har även försökt ta sig vidare från soffan till elementet och det finns inte mycket balans i benen. Tur jag är snabb på att fånga henne annars hade hon fått ont. Juste hon har blivit riktigt duktig på att krypa så nu blir det mindre dra sig fram och mer kryp. Vi har även varit och badat på jobbet, eller inte jag men Patrik, Mia och Michelle. Jag passade på att träna istället. Måste få in mina 4 dagar i veckan så att jag blir biffig nån gång. :)

image

image

image

image

Glasögonormen

Nu har jag hämtat mina glasögon, fort gick det. Känns väldigt ovant än så länge men det ska nog gå bra. Köpte 2 stycken och jag är glad att jag tog ett par med större glas så man slipper kanten. Men jag antar att även det är en vanesak. Bild på det mindre paret kommer en annan dag. :)

image

image

Vitt bord

Idag har vi beställt nytt köksbord och stolar. Vårat nuvarande bord köpte vi när vi bodde på Björnvägen och då gick det inte att ha ett 180 bord. Så vi köpte ett 160 och det blir lite tajt när man är 6 personer. Sen har jag varit sugen på vitt väldigt länge så det passade perfekt nu när Mio har rea. 3999 kr för bord och 6 stolar, som hittat. 7-10 dagar skulle det ta, längtar! Nu måste vi bara hitta en ny kökslampa. :)

image

Utomlands igen..

Juste jag har ju inte berättat att vi kommer åka utomlands 30 januari. Jag, Mia, mormor och mostrar kommer far till Kanarieöarna en vecka. Michelle fick det i julklapp därför har jag inte kunnat skriva det. Pojkarna får stanna hemma och ladda batterierna medan vi badar i poolen. :)

image

Glasögonorm

Idag blev det en tur på stan igen. Jag gjorde äntligen en synundersökning,  bättre sent än aldrig.. Nog hade jag rätt alltid, det är dags att skaffa glasögon. Jag har tydligen brytningsfel på båda ögonen. Passade på att låna hem några glasögon för att testa men det var ju en djungel. Jag kommer aldrig kunna bestämma mig. Efter det hade jag tid hos Maria på Estetic, det var nämligen dags att lasra. Det var ju typ i somras jag gjorde det sist. Ångrar inte en sekund att jag började med laser, det är så skönt att slippa vaxa för det är en plåga. :P

image

image