2015-10-31

Började dagen med ett träningspass med Susanne. Idag gick det inte alls lika bra för det är synd om mig. Det där roliga som man får varje månad kom tillbaka igår.. Inte kul! Jag trodde att jag skulle förblöda imorse, haha! Inte lätt inte! Men träningen är gjord och nu kan jag göra vad jag vill resten av dagen. :)

Mina två småttingar är inte på topp.. Gizmo efter operationen så det är inte konstigt. Han är extremt mattig och vill helst sitta i knät hela tiden. Annars sitter han och gnäller. Sen märker man att det gör riktigt ont för honom ibland, lillgubben! Det blir korta promenader och mesta tiden får han åka i vagnen. Men så småningom blir han bättre och då är vi tillbaka som vanligt igen. :)

Mia då.. Jo, det har kommit en tand som ställer till det. Mitt i allt kan hon bara börja gråta hysteriskt och det låter som att det gör ont för henne. Att det ska vara så jobbigt att få tänder.. Och det här är bara första, det är några stycken kvar. Nätterna har alltså blivit sämre igen då hon vaknar och gråter. Då är det bara att plocka upp henne och trösta, det tar sin lilla tid men tillslut somnar hon igen. Vi som har varit bortskämd med att hon har sovit hela nätterna. Men hon äter fortfarande inget på hela natten, utan det blir vid 8 tiden. Ibland tidigare eller senare beroende på när hon vaknar. Nu är det bara hoppas att tanden ger med sig så ska det där nog bli bra. :)

DSC_7777 DSC_7860

Svettats lite

Har varit på gymmet med Susanne och svettats som tusan. Var inte sugen innan så det var skönt när vi var klar. Tänk om kaggen kunde försvinna nån gång… Fasen vad skönt det vore om man bara kunde trycka på en knapp så var man hur fit som helst. Önsketänkande! Men jag tycker iaf att vi är duktiga som tar oss till gymmet 3 dagar i veckan. Det är väldigt bra för bara några månader sen var vi inte där alls. Det är bara att kämpa!

image

Mattes hjärta!

Nu är det äntligen bortgjort, Gizmos analsäckar är ett minne blott. Patrik lämnade honom på Djurkliniken imorse så det har varit tomt här hemma. Vi fick fara och hämta honom efter föräldragruppen och jisses vad jag tycker synd om honom. Jag hatar att se han såhär, å inget kan man göra. Självklart får han en massa ompyssling och kärlek. Det behöver han. Förhoppningsvis är detta sista gången han behöver ha den där eländiga tratten..

image

image

Runt Nydalasjön

Idag blev det en promenad runt sjön med Susanne och småttingarna. Var tvungen att passa på för imorgon ska vi lämna Gizmo på Djurkliniken för operation. Analsäckarna ska bort. Så det blir bara korta promenader ett tag framöver. Stackars lillgubben! Men vi behöver ju inte oroa oss att dom ska spricka mer. :)

image

image

Tredje dagen i rad

Mia har sovit hela natten och inte ätit förrän 7-8 i 3 dagar nu. Snacka om bortskämda föräldrar. Jag har blivit lika förvånad varje gång. Nu kan man ju alltid hoppas på att hon fortsätter såhär för tillslut kanske man till och med känner sig utvilad. ;)

DSC_7771 DSC_7800

Hamptjärnsstugan

Idag blev det en tur till Hamptjärnsstugan med Patrik, Susanne, Josefin och småttingarna. Det var otroligt skönt att få vara ute i naturen och bara suga in en massa frisk luft. Vi var inte några mästare på att få upp en brasa men tillslut gick det. Grilla korv, varm choklad med lite mjölk och mycket oboy, gott! En riktigt härlig dag helt enkelt! Nu kan jag med gott samvete ligga och lata mig i soffan. :)

DSC_7851 DSC_7823 DSC_7832 DSC_7835 DSC_7838 DSC_7871 DSC_7889 DSC_7896 DSC_7904 DSC_7914 DSC_7932

Lyxnatt

Igår var det rena rama lyxnatten.. För Patrik alltså, det är fortfarande han som tar nätterna. Mia sov från 20.00-07.25. Chocken! Ingen nattmat eller tidig morgonmat alls. Jag trodde att hon skulle vara vrålhungrig då hon vaknade men inte det inte. Hon var nöjd och glad så jag slapp stressa upp. Lillgumman! :)

DSC_7620 DSC_7636 DSC_7689 DSC_7711 DSC_7722 DSC_7730

 

Hjärnan har checkat ut

Jag är så jäkla trött och har varit det jättelänge nu. Det är precis som att hjärnan har checkat ut. Jag skulle verkligen behöva ladda batterierna men det spelar ingen roll om jag sover, jag är lika trött ändå. På senaste tiden har Patrik fått ta Mia på nätterna för jag är helt slut. Egentligen är det inget konstigt med det, jag har ju tagit henne i ett halvårs tid. Men det känns dumt eftersom att han ska upp och jobba. Mitt minne borde jag inte ens skriva om för det är hemskt! Jag kommer inte ihåg nånting. Bara som exempel när jag och Susanne for på stan, då hade jag glömt nycklar, filt till Mia och plånbok. Hur lyckas man? Eller att jag glömde föräldragruppen förra gången och nästa gång vi ska dit har jag råkat dubbelboka. Det är såna där saker varje dag. Värsta grejen var i fredags.. Usch! Nu får ni inte tycka att jag är världens sämsta men.. Jag var ute på morgonpromenad och jag brukar alltid knyta fast Gizmo i vagnen. Jag gjorde allt i vanlig ordning och där går jag i min egen värld när jag helt plötsligt upptäcker att Gizmo är borta. Paniken! Kopplet satt inte kvar i vagnen och hunden var borta. Jag kollade mig snabbt runtomkring men såg honom inte. Försökte lugna mig och tänka att han brukar inte springa bort. Skyndade mig samma väg tillbaka och efter en stund tyckte jag att jag såg en liten hund sitta vid vägkanten. Provade ropa flera gånger men han satt kvar. Sen stannade ett par och höll fast i kopplet. Tror ni jag kände mig nå dum när jag kom fram? Hur fasen kunde jag missa det? Vilken jäkla tur att han inte hade stuckit över vägen och blivit påkörd eller något. Han var så duktig och bara satt där och väntade. Nää jag behöver nog vila upp mig..