Inner core

Å så var det lite träning igen men hemma denna gång. Körde en massa axlar och mage. Vill få ordning på denna slappmage nån gång och det sker ju inte över natten. Har hittat några bra övningar på Ida Wargs blogg som funkar riktigt bra. Det blir ganska många repetitioner för att dom ska kännas rejält. Sen räcker det inte med bara dessa tre övningar så jag brukar improvisera lite med andra övningar också.

Juste, gårdagens löpning.. Var så nära mitt mål! Alltså att springa 5 km under 30 minuter (6 min/km). Jag låg på 6:05 minuter per km.. Lite surt för det var inte långt ifrån. Men men, nästa gång kanske jag tar den. :-)

Chicco liteway ombra

Vi har beställt en till barnvagn, en sån där paraplysulky vagn. Perfekt till utlandsresan! Först var vi inne på att köpa en billig skruttvagn från blocket, typ slit å släng. Men sen fick vi prova Nettan å Jens vagn och det funkade klockrent. Jag hade aldrig tänkt tanken så det är tur att dom har koll. Blir ju ganska mycket lättare att ha med sig en sån. Jollyroom hade ett paketpris så man fick med transportväska, solparasoll, insektsnät och barnvagnskrokar för 1695 kr. Riktigt bra pris tycker jag! :-)

chicco-lite-way-paraplysulky-ombra-2015

2015-07-29

Idag bjöd vi hem Peter till lunch och det blev grillat. Man har ju knappt sett han på hela sommaren så det var på tiden. Annars har vi inte gjort så mycket, bara såna där roliga måsten. Men det är bra att få det gjort! Nä nu ska jag försöka ta mig ut och springa innan jag blir alldeles för bekväm.. :)

DSC_3277

Back attack

Då var det passet gjort och nu känner jag mig mör som tusan. Det blev lite allt möjligt idag, biceps, triceps, mage men mest fokus på ryggen. Jag tycker att det är roligast att köra rygg, kanske för att jag brukar få resultat ganska snabbt. Däremot borde jag lägga lite krut på biceps men det är ju så tråkigt, haha! Var sak har sin tid! Jag är bara glad över att jag tränar överhuvudtaget. Det är så lätt att komma på ursäkter för att slippa. Men jag försöker ge mig själv en spark i arslet. Det behövs ibland! :-P

image

image

Lite sömn och pass

Idag har jag varit väldigt slö, blev alldeles för lite sömn i natt. Inte för att Mia var vaken, hon sov hur bra som helst. Hon somnade vid halv 10 och vaknade inte förrän kvart i 5 och ville ha mat. Jag låg och snurrade i sängen, somnade inte förrän vid 3 tiden.. Och efter att jag matat henne kunde jag inte somna om igen. Surt! Men det blir en tidig kväll och då ska jag flörta med Patrik så får han pyssla om mig tills jag somnar. :-)

Trots lite sömn har vi hunnit göra lite saker idag. Vi har varit och fixat pass inför resan. Det var tur att vi kollade mitt och Patriks för dom skulle gå ut 27 augusti. Nu kan vi bocka av det från listan. Sen blev det riktigt bra väder så vi har kunnat sitta ute och njutit. Och vad ska vi göra resten av kvällen, jo det lutar åt gymmet. Gissa om jag är taggad? Nää, inte alls, skulle hellre lägga mig på soffan och slappa. Men men, det är bara göra! :-P

mammaåmia3459345r9

Hej Turkiet!

Mia var impulsiv och bokade en resa till Turkiet. Det ska börjas i tid! Eller så var det jag som blev övertaggad, hihi! Vi kommer bo på samma hotell som mamma, Peter och Michelle. Dom åker veckan innan eftersom att dom ska vara där två veckor och vi en. Jäklar vad skoj det ska bli! Patrik är lite lätt spak, han är inte van att det går såhär snabbt. Vi började prata om det idag och några timmar senare var det bokat och klart. :-)

image

It’s a rainy day

Igår blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Vi skulle grilla med Putte och han hann bara komma så fick jag migrän. Det var bara att pallra sig till sängen och där blev jag liggandes hela kvällen. Det är väldigt längesen jag fick ett sånt där riktigt migränanfall med syn bortfall och allt. Fy vad det är otäckt! Men jag hann ju äta middag, och en löptur innan för den delen.. :-P

Idag är det sånt där underbart väder, det spöregnar! Perfekt för då kan jag sitta inne och slappa utan att ha dåligt samvete. Vi har även haft besök av en blond neger, hehe! Susanne har varit här och hon såg fin och fräsch ut i sin bränna. Lite avis blir man, jag skulle mer än gärna ligga utomlands på en strand. :-)

DSC_3564 DSC_3528

Hårborttagning med laser

Idag blev det en tur på stan då jag hade tid på Estetic för hårborttagning med laser. Det var alltså min femte behandling men jag har ju haft ett långt uppehåll då jag var gravid. Men jag tycker inte att det hade kommit tillbaka sådär överdrivet mycket hår. Jag hade förväntat mig mer. Nåja, det är skönt att jag har fått det gjort! Passade även på att köpa fler behandlingar då dom hade ett supererbjudande. Man fick lika många behandlingar som man köpte så det blev två för mig och då fick jag fyra. Helt perfekt! :-)

DSC_3474