Hejba!

Det märks att det har varit en sämre vecka för då är det alltid dött på bloggen. Det har varit på tok för lite sömn och jag känner mig helt slut. Den lilla damen har inte varit på topp men jag hoppas att det vänder. Har knappt hunnit något då hon har velat ha min fulla uppmärksamhet hela tiden. Eller jag hann ju göra mina mangobollar så det är ett plus. Imorgon är det en ny vecka och då tar vi nya tag och håller tummarna för en toppenvecka! :-)

Bjuder på lite mobilbilder tills jag har tid att sitta vid datorn. :-)

image

image

image

image

image

Babygym å grejer

Idag har vi varit och köpt lite saker till Mia. Ett babygym och en sån där speldosa med leksaker till sängen. Babygymmet hann bara komma på plats så trodde Gizmo att det var hans, haha! Nu är det bara hålla tummarna på att Mia tycker om det. :-D

DSC_1764 DSC_1759

Mina fina

Jag tror att Gizmo har blivit väldigt förtjust i Mia. Om hon ligger på golvet så vill han gärna ligga nära. Sen är han så kul för han lägger sina leksaker och ben bredvid henne som att han vill leka. Han har nog inte förstått att hon är för liten och inte kan göra det än. Dom är väldigt fina tillsammans mina små hjärtan! :-)

DSC_1624 DSC_1640 DSC_1518

Glad tjej!

Idag har jag en mycket glad tjej här hemma. Vi började dagen med mys i sängen, massa skratt och leenden. Sånt värmer i hjärtat! Sen har Mia fått göra en av sina favoritsysslor, ligga naken på golvet och lyssna på musik. Nu ligger hon i spjälsängen och det är inga sura miner som det kan vara ibland. Hon är nöjd! Hoppas det fortsätter såhär tills hon ska lägga sig ikväll. :-)

DSC_1649 DSC_1661

Trött Gizmo

Idag blev det två långprommisar efter varann. Först med Johanna och sen med Susanne, Josefin och Marre. Gizmo var helt slut så han orkade inte gå hem. Det slutade med att han fick åka i vagnen och då var han helnöjd! Nu är vi trötta alla tre så nu är det vila som gäller! :-)

image

Läkarbesök

Idag har vi varit på läkarbesök och det gick bara fint. Passade även på att fråga om Mias prickar och det var tydligen bara hormonprickar. Hoppas att dom försvinner snart för hon ser ut som värsta tonåringen då dom liknar finnar. Vuxit hade hon, nu är hon 54.5 cm lång och väger 4560 g. :-)

DSC_1607 DSC_1608 DSC_1613

The incredible face mask

Mia och Gizmo ligger och sover sött i sängen så jag passar på att pyssla om mig själv. Det blev en sån där supersexig ansiktsmask från Maybeauty. Jag tycker att dom känns riktigt bra men det är lite jobbigt att den ska sitta i 45 minuter. Jag ska egentligen inte klaga för huden blir superlen efteråt. :-)

DSC_1427