Godmorgon!

Äntligen lördag och jag är så nöjd över att inte vara på jobbet. Har faktiskt bestämt mig för att det är slut på övertid nu. Nog är jag pengakåt och skulle vilja få in några extra slantar men det är bättre att lyssna på kroppen. Jag har trots allt tänkt jobba fram till den lilla kommer ut och då är det nog dumt med sexdagars veckor.

DSC_0375

Skitkropp

Idag blev det ett besök hos barnmorskan och jag slapp stick i fingret, tjoho! Det var lite kul att lyssna på hjärtljuden för i början var bebben lugn och då låg det på 130. Sen blev den ju pokad på och då blev det full fart och gick upp till 154. Ganska stor skillnad.

Annars då? Jo jag börjar vara ganska less på denna skitkropp, skulle mer än gärna byta. Det är frustrerande när man blir begränsad för att man har ont. Som sagt, jag vill kunna göra allt precis som vanligt. Pratade med min kära chef idag även fast det tog emot som tusan. Jäkla dåliga samvete! Men det är för tungt att bygga avanten och jag kan inte komma hem efter jobbet varje dag och ha svinont. Jag har trots allt ett liv utanför också. Otroligt surt för jag tycker att det är roligast att göra system. Men det är som det är och nästa vecka får jag göra något annat som inte är lika tungt.

DSC_0455

Föräldraträff och läkande boobs

Idag var det dags för föräldraträff igen och vi gick igenom avslappning, andning och massage. Dom där andningsövningar var jag sämst på, jag blev alldeles sådär fnissig och kunde inte alls ta det seriöst. Däremot Patrik gjorde det hur bra som helst. Jag tror att han får föda barn istället för mig, haha!

Sen en rolig grej, eller rolig å rolig vet jag inte.. Men jag har fått punka på boobsen, dom läker. Jag har som varit inne på att bröstmjölken kommer igång typ när man föder. Men inte här inte, dom är redo! Självklart måste jag ju vara där och klämma å känna på dom och då droppar det bara. Kanske ska spara en kanna i kylen om någon vill ha lite i kaffet, haha! Nä men jag får försöka låta bli så att det inte helt plötsligt bara sprutar ur dom.

DSC_0452

2015-02-24

Igår kände jag mig betydligt mycket bättre så tanken var att jag skulle fara och jobba idag. Börjar som sagt vara ganska less på att vara hemma nu. Men så blev det inte.. Helt plötsligt blev jag ännu sämre så jag har legat och hostat och snorat hela natten, jättekul! Hur fasen gick det till? Känner mig helt sprängd så nu är det vila som gäller, igen. Som om jag inte har gjort det tillräckligt redan..

DSC_0116

34 (33+4)

44 dagar kvar och nu börjar jag vara ganska less. Kroppen vill inte alls samarbeta och jag vill ju kunna göra allt som vanligt.. Envis? Jag vet! Värst är på natten för det går inte att ligga skönt, ligger och vrider och vänder hela tiden. Sen har jag halsbrännan from hell som vägrar ge med sig. Känns nästan som att jag ska kräkas. Å självklart är det en liten i magen som sparkar och har sig. Om den åtminstone kunde låta bli revbenen.. Så det blir inte mycket sömn just nu. Och det blir inte bättre av att jag är sjuk och får hosta och snora halva natten. Å så var det ju det där med att springa på toa också.. Haha! Nämen allvarligt nu tycker jag faktiskt väldigt synd om mig själv och det får man göra ibland.

DSC_0353

Think pink

Det blev rosa naglar även denna månad. Dom ser nästan ut som dom förra fast en annan nyans bara. Båda färgerna hade nyss kommit in och då var jag bara tvungen att ta dom. Sen är jag ju ett stort fan av rosa, kommer nog aldrig att växa ifrån det. :-P

DSC_0359 DSC_0363

Slitna krigare

Börjar redan vara less på att va sjuk.. Det är tur att Gizmo och jag alltid synkar så bra. Konstigt nog är han helt knäckt också och vill mest bara mysa. Det händer alltså inte mycket här hemma. Pyjamasen är på dygnet runt och håret står åt alla håll och kanter. Underbart! :-P

image

Hej bacill!

Jäkla Susanne som skickade över den där jobbiga bacillen! Nu är det min tur att vara sjuk, jättekul! Var faktiskt på jobbet fram till lunch sen gav jag upp och for hem å sov. Annars har jag bara legat på soffan men inte känner jag mig piggare för det. Kände att jag behövde få röra på mig lite så jag lyckades pallra mig till datorn men nu tog energin slut. Nä, får jag nog lägga mig igen. :-P

DSC_0333