Sömntuta

När pyjamasen har varit på från morgon till kväll vet man att det har varit övertid. Har däremot hunnit byta för jag köpte ett par nya idag. Nu för tiden krymper ju allt och då behöver man nytt. Jag ska försöka hålla mig vaken så länge det går. Är inte pigg för fem öre så jag blir impad om jag är vaken vid åtta. :-P

image

Jag ser det snöar

Kom precis in från en prommis med Gizmo och jäklar vad det snöar. Jag såg nästan ut som en snögubbe, haha! Nä, jag tror att vi håller oss inne resten av kvällen. Jag ska ändå jobba imorgon så det blir att lägga sig tidigt. Måste passa på nu innan jag blir “arbetsfri” och fattig som en kyrkråtta. :-P

DSC_0039

Vecka 31 (30+2)

Idag blev det ett besök hos barnmorskan och denna gång slapp jag sticket i fingret. Oj vad nöjd jag blev! 144 hjärtslag i minuten så nu kan ni spekulera i vad det är för något. Själv tror jag inte på sånt där men man vet ju aldrig, det kan ju faktiskt stämma.

preggo09283590235

Glossybox Januari 2015

Gissa vad som hade trillat ner i min brevlåda idag? Glossybox! Det är alltid lika roligt med paket och speciellt nu när jag hade glömt bort det. Kanske inte var den bästa boxen men några saker kommer jag få användning för. Ögonskuggan får nog syrran, jag tror inte att gult passar mig.. Nagelgrejset vet jag inte vad jag ska göra med, rackarns gelénaglar!

DSC_0057

V.15 vs V.29

Alltså jag måste bara lägga upp dessa bilder så ni får se skillnaden. Jag minns att jag tyckte att jag var hur stor som helst på den till vänster. Men nu när jag tittar på den så var det ju ingenting, haha! (Ni får stå ut med att den är lite flummig och allmänt osexig.) På den andra bilden så har det hänt mycket, då snackar vi stor mage och större ska den bli!

v15v29

70 dagar kvar

Tiden går alldeles för fort och jag har svårt att fatta att liten snart är här. Jag minns i början av graviditeten då kändes det som att det aldrig skulle ta slut. Men det är inte konstigt med tanke på hur dåligt jag mådde. Nu går det hur bra som helst. Eller jag är ju inte världens smidigaste och har inte alls lika mycket ork men ändå. Jag gör det jag kan!

DSC_9797

Soliga dag

Det blev verkligen en kanondag! Soligt och skönt så vi var ute i två timmar. Gizmo fick ha på sig sin coola jacka som han fick av tant Tania när han var liten. Då var den alldeles för stor, han drunknade typ i den. Nu ser han ut som värsta tuffingen.

Efter det hann vi nästan bara hem så kom Johan och Putte förbi med fika. Riktigt bortskämda om jag får säga det själv. Och det roliga var att under promenaden pratade vi om semlor och tror ni inte vi får semlor, haha!

DSC_9982DSC_0016 DSC_0032 DSC_0045 DSC_0021

Huvudgavel

Igår fick vi våran huvudgavel och det blev riktigt bra. Nu skulle vi bara behövt måla om för färgen är inte den snyggaste. Sen skulle det vara skönt att slippa alla hål i väggen. Men det får bli ett senare projekt. :-)

DSC_9972