Grattis på födelsedagen

Idag är det din dag, din alldeles egna dag. Du skulle ha blivit 22 år om du hade varit här med oss. Tänk om vi kunde få mer tid tillsammans, det finns så mycket jag skulle vilja säga. Det går inte att beskriva hur mycket jag saknar dig. Önskar att jag kunde få krama om dig och gratulera dig på riktigt. Istället har vi köpt massvis med blommor och ljus som vi har fyllt din grav med. Finaste, finaste lillebror, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta!

Grattis på födelsedagen älskade Alexander! 

DSC_8169 DSC_8141 DSC_8132 DSC_8133 DSC_8157 DSC_8160 DSC_8127 DSC_8130

Smördegsinbakad fläskytterfilé

Igår hade jag Sara och Elin på besök så jag passade på att göra en riktig gomiddag. Gjorde smördegsinbakad fläskytterfilé och det var supersmarrigt. Till det snodde jag Lottas förrätt, rödbetor med chevre, ruccola och solroskärnor. Efterrätten blev bär i ugn med vit choklad på och glass till. Jaa nog mådde man gott alltid! :-)

DSC_8117

Vi har skaffat katt

Jag tror att Gizmo har missförstått vad han faktiskt är för något.. Hans nya favoritsyssla är att sitta i fönstret precis som katter gör. Det är så kul när vi kommer från parkeringen för då ser det verkligen ut som att det är en katt som sitter där, haha! :-P

DSC_8104 DSC_8106

6 dagar kvar

Idag blev det ett besök på banken så nu är det klart med lån å allt. Det känns skönt att få veta exakt vad vi kommer ha för månadskostnader osv. Jag som har varit orolig över att bli helt bankrutt, haha! Men det blir inte nå mycket dyrare än vad vi betalar nu och det känns jättebra. Det är bara 6 dagar kvar till inflyttning.. Aaaaah!!! :-D

DSC_6485

Tredje laserbehandlingen

Idag blev det ett besök på Estetic för min tredje laserbehandling. Blir alltid lika förvånad över hur snabbt det går, det tar bara några minuter. Jag är så glad över att slippa hålla på med vaxningen för det gör fruktansvärt ont. Laser är en fis i rymden om man jämför med vax. Jag vet att det är dyrt men jag tycker att det är värt varenda krona! :-)

DSC_7996

Alexander Orrebro

Idag har vi varit förbi Alexanders grav. Jag fick för första gången se gravstenen på riktigt och den var otroligt vacker. Jag trodde inte alls att ängeln skulle vara sådär detaljrik, den hade till och med tår. Nu står den iaf där varje dag och vakar över min älskade lillebror. Köpte med mig en bukett rosor, visste inte alls vad jag skulle välja då allt känns otroligt “tjejigt”. På fredag är det hans födelsedag, han skulle ha fyllt 22 år. Då har vi tänkt göra extra fint. Får se om jag och Jasmine lyckas plantera något eller om vi ska vänta tills mamma kommer hem. I värsta fall får hon gräva upp det om hon inte är nöjd, hehe!

DSC_8091 DSC_8099 DSC_8096 DSC_8103

Chokladmoussebakelse

Här har det hänt lite denna vecka.. Har inte gjort så mycket förutom det vanliga, kliva upp, jobba, äta, sova. Alltså har det inte varit något intressant att skriva om.. ;-)

Igår köpte jag en sån där chokladmoussebakelse, blir alltid sådär extremt sugen när jag ser dom. Dom är ju så god! Men jag måste erkänna att jag tycker att chokladmoussetårtan är mycket godare. Nästa gång får jag köpa en sån och trycka helt själv. Varför inte? :-)

DSC_8082 DSC_8080

This months nails

Idag blev det nagelfix hos Leayni. Var inte alls sugen på att fara då det spöregnade men jag fick lifta med Susanne. Självklart var det ju uppehåll så jag hade lika gärna kunnat ta bussen men det var mysigt med lite mer surr. Denna gång blev det inte rosa, haha! Det brukar alltid komma tillbaka till rosa, förstår inte varför.. :-P

Jag har världens finaste pojkvän bara så att ni vet! När jag kom hem så hade han gjort i ordning fotbad åt mig och efter det var det bara att sätta sig och äta middag. Sånt uppskattas otroligt mycket! :-)

DSC_8073 DSC_8069

Vi ska bli föräldrar

Nu har jag gjort mitt andra graviditetstest så nu kan jag inte leva i förnekelse längre. Jag är med barn! Gjorde det första testet för 2 dagar sen men då blir jag ju sådär knäpp och tror att det kan vara fel. Konstigt med tanke på att det är 99.9% säkert. Jag borde inte vara förvånad för jag har misstänkt det, speciellt efter det där hemska illamåendet kom. Jag hoppas på att det inte ska vara så allt för länge. Har knappt fått i mig något då det känns som att jag ska kräkas vilken sekund som helst. Är bara nöjd över att jag fick i mig mat hos Susanne igår, var så rädd att det skulle komma upp. Men hon vet ju redan och det känns skönt att det finns någon som jag kan prata med. Hon har varit på mig länge om att jag ska kolla och som alltid så har hon rätt. :-)

På måndag ska jag ringa till barnmorskan så då får vi se vad hon säger. Kommer bli spännande att se hur långt det har gått. Vi har våra aningar men säker kan man aldrig vara. Trodde faktiskt inte att det skulle gå såhär snabbt, slutade med minipillerna för kanske en å en halv månad sen. Det var nog meningen att det skulle bli. :-)

DSC_7944