2014-05-31

Begravningen närmar sig med blandade känslor. Dessa tre veckor har gått så himla snabbt och det har verkligen varit upp å ner. Det blir längre å längre mellan dom jobbiga dagarna och sorgen blir lättare att leva med. Någon gång kanske jag blir “normal” igen.

Hade lite problem när jag skulle göra i ordning bilder på honom. Med mina photoshopkunskaper borde det inte vara ett problem. Såna gånger är det så skönt att kunna be om hjälp. Lars-Åke är så himla snäll och självklart ställde han upp och hjälpte mig att fixa två bilder.

DSC_3577

Fullt ös

Idag har vi hunnit flänga runt en del. Först till Nettan å Jens där vi fick grillat till lunch. Det blåste som bara den men vi kunde sola lite ändå. Efter det bar det av till mamma. Där blåste det nästan inget så vi satt ute länge. Lite brun har vi nog blivit! Fick öl, sangria och glass också så jag klagar inte. Nu ska vi när som helst rulla vidare till Johan som ska bjussa på grillat. Lite bortskämda skulle jag säga men det får man vara ibland. :-)

image

image

Bus med Mollsan

Idag har vi haft finbesök av Elin och Mollsan. Först blev det thaimat till middag sen en promenad ner på Nydala ängarna så vilddjuren fick springa av sig. Blev så impad av att Mollsan fick jaga Gizmo hur som helst, han sa inte ett ljud. Jag tror att han tyckte att det var roligt att få busa med henne. Det är häftigt att en stor å liten hund kan leka sådär bra tillsammans. Tog med mig kameran så det blev en massa bilder. :-)

Gizmoåmollsan345345 DSC_3448 DSC_3453 DSC_3466 DSC_3502 DSC_3508 DSC_3537 DSC_3538 DSC_3569

Korall med snirklar

Idag blev det ett besök hos Leayni efter jobbet. Det är alltid lika skönt med fräscha naglar. Denna gång blev det en ny färg som dom fått in, korall med glitter. Sen så målade hon på lite snirklar för att göra dom lite roligare. :-)

DSC_3429DSC_3416 DSC_3417

Mattes mystroll

Idag har lillemannen inte varit sugen på att gå ut. Kan bero på att det är kasst väder. I morse regnade det som tusan å vi var uppe tidigt. När jag ropade på han så låg han bara kvar i soffan, Gizmo ville helst vara hemma. På lunchen när vi skulle gå ut kröp han in i sin lilla väska som stod i hallen. Han bara låg där och väntade på att jag skulle bära honom. Vilken latmask, haha! Jag fick tvinga ut honom.. Det blir spännande att se om han orkar ut något ikväll, mest troligt inte! :-P

DSC_3346

Grillkväll

Igår blev det som sagt invigning av den nya grillen. Patrik har nu lärt André att grilla så nu är han certifierad grillmästare. Även idag är det toppenväder så jag har tänkt lägga mig ute i solen och bättra på brännan. :-)

sandraågizmo2423425 DSC_3356 DSC_3371 DSC_3387 DSC_3394 DSC_3410

Ankjägarn

Ikväll blev det en prommis ner på ängarna tillsammans med Lotta. Lilljägarn fick springa och jaga ankorna, haha! När vi kom hem hade min älskling monterat ihop vår nya grill som vi köpte idag. Lycka! Den ska invigas imorgon.. :-)

image

image

Långprommis

Jag, Gizmo,  Susanne och Marre har varit på långprommis i 2 timmar. Vi hade gått 7.9 km, undra hur långt det blev för sötnosarna. Dom for fram å tillbaka som nå galningar. Det ser så härligt ut och det värmer i hjärtat när dom ser så lycklig ut. Nu är vi båda helt knäckt så det blir soffläge och bara mys. :-)

image