Lucky me?

Vars har min tur tagit vägen? Jag trodde att det skulle vända efter gårdagens tråkigheter. Idag lyckades jag iaf bita lös en bit lagning (dumma djungelvrål). Hej tandläkarn som jag för den delen är dörädd för. Det var måånga år sen jag var där sist så det var ju på tiden..

Angående det som hände igår.. Jag har gjort en polisanmälan, det var dock världens sämsta person jag pratade med. Hon tog det inte seriöst för 5 öre. Bara för att Gizmo inte har några skador så tyckte hon att “det inte hände något”. Tog även upp hur han slog på hunden då jag tycker det är djurplågeri men det gick inte heller in. Det är så tragiskt! Nästa gång kanske denna hund flyger på ett barn och det går jätte illa. Man vet aldrig.. Nåja, då hon inte tog det seriöst så ringde jag någon djurskyddstelefon. Tråkigt nog så verkar det som att dom inte kan göra något heller men nu är det iaf dokumenterat. Förhoppningsvis kommer dom hålla ett öga på denna kille.

Nää nu får det vara nog med negativa saker här. Jag ska försöka ha en toppenhelg och bara njuta av ledigheten. Nu är det bara att hålla tummarna på att solen tittar fram trots att det har snöat idag.. :-P

DSC_0188

Gizmo blev attackerad

Usch vad arg, skärrad, upprörd jag är just nu! Gizmo blev påhoppad av en malinois här på Marieberg. Vi hann passera killen som gick med hunden (LÖS) när den sen vände om och flög på Gizmo. Fy fan vad rädd jag blev, jag trodde att han skulle ta död på Gizmo. Han bara skrek min lilla kille men som tur var gick det bra. Han klarade sig utan skador. Blir så förbannad när idioten säger “oj det här har aldrig hänt förut, jag har henne alltid lös”. Tyvärr så känner jag personen sen tidigare och vet hur denna hund fungerar..

DSC_2356

Mangofluff

Provade göra mitt kära fluff igen fast denna gång med mango. Det blev riktigt smarrigt! Liiite mycket banansmak bara. Jag älskar ju mango så jag vill helst att det bara smakar det. Borde ha tänkt på det från början och skippat bananen direkt. Men nu har jag iaf gjort en ny sats med bara mango som jag tänkte ha imorgon. :-)

DSC_3058 DSC_3067

Allt för dig

Idag har vi varit hos veterinären med lillemannen. Han har haltat med vänster baktass väldigt länge nu och på slutet har det blivit värre. Jag blir så himla orolig och tror alltid det värsta, var helt inställd på att han skulle ha fel på knäleden. Något sånt var det inte! Han behöver biffa på sig lite så han får mer stabilitet. Han är ju utåttåad och har lite för lång rygg. Om man inte gör något så kan han få förslitningsskador i längden och det vill jag inte att han ska få. Därför har jag bokat tid hos en sjukgymnast på fredag och då ska Gizmo får köra lite vattengympa. Det kommer han nog älska! Kosta vad det kosta vill, jag gör allt för att han ska få må bra. :-)

Vi passade även på att ta vaccinationen idag, det är ju bara typ 2 veckor kvar innan han blir ett år. Sen pratade vi om pungkulan som inte har trillat ner.. Dom rekommenderar att man opererar bort båda kulorna då det annars kan bli cancer. Så efter sommaren blir det mest troligt en operation.

DSC_2235

Fjärde dagen i rad

Vi var smart och bjöd in oss på middag hos mamma. Det blev alltså grillat för fjärde dagen i rad. Vilket lyxliv, haha! Gizmo är helt slut nu.. Vi hade Elin och Mollsan på besök innan vi åkte till Sävar så han har inte sovit något alls. Fullt ös hela dagen. :-)

image

image

image

image

Köttomanen nr 1

Igår var det så himla varmt ute och vi passade faktiskt på att sitta ute och äta. På menyn stod det självklart grillat för tredje dagen i rad, haha! Jag tror att jag är en köttoman, om det finns något som heter så. Sen invigde vi även ett nytt spel som Patrik har köpt. Jag var en aning förvirrad i början men efter ett tag gick det ganska bra.. Jag är ju inte så smart som jag ser ut.. ;-)

DSC_2994 DSC_3004 DSC_3008DSC_3015DSC_3028DSC_3033

Utslagen kille

Nu är han trött.. 2 timmar promenad, besök på Djurmagasinet, jaa det tar på krafterna. Vi har köpt lite bra å ha saker till honom. Regnkappa,  ben, klosax och en sån där pinne man kör ner i marken.  Det känns så skönt att inte slippa hålla koll hela tiden. Han behöver ju inte vara lös jämt. Vi fick även en kylbag och solskydd till bilen. :-)

image