Borta bra men hemma bäst

Vi somnade tidigt igår så nu är vi pigg och alert! Gårdagens bästa var på Arlanda. Det stod Umeå på skärmen så vi satt där och väntade. Funderade ganska länge på varför vi inte fick kliva på. Sen upptäcker Patrik att vi sitter vid fel gate, hahaha! Det var nära att vi missade flyget, ganska kassa! Och på det.. Patrik låg och sov på hon som satt bredvid! Jag och Peter kunde inte låta bli att skratta, såg för jäkla kul ut! :-P

Eden

Väskorna är packade och vi har checkat ut. Snart börjar resan hem. Det känns tråkigt men samtidigt skönt, borta bra men hemma bäst!

Jag måste visa lite bilder från Eden, en resort som vi hade tänkt bo på. Dom har bara 10 rum så det var fullbokat, otur! Vi for dit ändå, bara för att se hur det ser ut.

Dom 2 sista bilderna är inte därifrån, dom är från Oslob. :-)

Jag stannar nog kvar här

Jag har provat livet som bartender, eller en timme iaf. Jag tror nästan att jag stannar kvar här och jobbar på beachbar istället, haha! Det var faktiskt rätt roligt, några drinkar kunde jag inte men servera öl är jag en mästare på!

I torsdags hade vi BBQ party. Vi köpte 4 backar öl och en jäkla massa mat. Billigt, 6000 peso! Det var kul att få bjuda alla på öl och mat. :-)

Valhajar

Idag har vi varit i Oslob och simmat med valhajar. Det var mäktigt! Dom var stora som as! Vi låg och kikade på en när Patrik knackade mig på axeln.. Då vänder jag mig om och har en precis bakom mig. Min första tanke var “nu äter den upp mig den jäveln”. Hahaha! Jag fick världens panik så det gick snabbt tillbaka till båten. Lite kul är det att jag blir så rädd! Alla andra fick sig ett gott skratt så det bjuder jag på! Det blev en del filmer, bland annat med min panik. Just nu hinner jag inte lägga upp dom men det kommer. :-)