Gör om hemsidan

Jag håller på att göra om min hemsida… Igen… Har länge funderat på hur jag ska göra med mina recept och nu har jag bestämt mig. Jag kommer lägga in dom här på bloggen istället. Då är det bara foto på hemsidan, det passar mycket bättre. Jag längtar tills allt är klart så att jag får lägga upp det, kommer bli grymt! :-)

Otursvecka

Varför har jag sån otur för?! Hela veckan har ju varit så här! Nu fick jag ett mejl från Kvoll, 3 par av skorna jag beställde finns inte i lager… Alltså seriöst, jag blir galen! Jag hoppas att detta går över, annars kommer jag gå under!

Nu blir det en god och “nyttig” frukt drink för att dränka mina sorger, typ! :-)

Tröstshoppar lite..

Tröstshopping är bra skit! Jag har redan provat med glass och choklad som i vanliga brukar funka men inte denna gång. Det har varit alldeles för mycket den här veckan helt enkelt. Nu har jag beställt 4 par skor och det känns redan mycket bättre! :-)

Give me a miracle

Jag känner mig helt slut, sov skitdåligt inatt, vaknade flera gånger och bara grinade. Stämningen på jobbet är inte alls som förut, eller vi försöker skratta, skoja och ha roligt men hur lätt är det? Jag kollade hur jag låg till på listan idag och jag ligger på tredje plats, känns kul, not! Det måste ske ett mirakel för att jag ska få vara kvar..

Platschefen kom och gav mig en kram idag eftersom att hon såg att jag blev så ledsen igår när vi fick veta. Det kändes faktiskt bra att få se att även hon tycker att det är jobbigt. Jag är då väldigt imponerad och jag tycker att det var starkt gjort!