Fondvägg

Idag fick jag ett sånt där ryck och ville få bort den hemska svarta väggen i vardagsrummet. Vi har pratat om att tapetsera sen vi flyttade in men det har aldrig blivit av. Men nu åkte tummen ur så vi for och köpte tapeter på K-rauta sen  var det bara att smacka upp dom. Vi som aldrig tapetserat tidigare körde mönsterpassning så det var inte det lättaste. Lite skavanker här och där men det mesta hamnade bakom soffan. Nu hoppas jag att dom inte trillar ner eller något, haha! Det blev mycket ljusare och fräschare så jag är supernöjd! :)

Vitt till köket

Äntligen är alla stolar på plats! För er som inte vet vad som hände så hade dom borrat hålen fel på två av stolarna vilket gjorde att dom inte gick att montera ihop. Vi fick lov att reklamera dom och det lustiga var att en av dom nya var på gränsen att vi inte fick ihop. Nu förstår jag varför det var på rea, haha! ;)

DSC_0917 DSC_0912 DSC_0921

 

För den som inte kommer ihåg hur det såg ut med vårat gamla bord så kommer en bild här. Jag tycker att det är mycket bättre med vitt. :)

DSC_8186

Badrummet

Nu är det som sagt äntligen färdigt i badrummet. Fatta vad skönt att slippa den förra toastolen som var alldeles för hög. Man vill ju inte dingla med benen när man sitter å skiter, haha! Nu behöver jag inte stå på tå när jag ska titta mig i spegeln heller. Här kommer lite före och efterbilder. :-)

Såhär såg det alltså ut före.

badrumföre2342354235

Och här kommer två efterbilder. Vi har även bytt blandare till duschen då den förra tjöt och droppade. Sen fanns det ingen kran att fylla badkaret med så man var alltid tvungen att ta duschslangen.

DSC_0820DSC_0818

Huvudgavel

Igår fick vi våran huvudgavel och det blev riktigt bra. Nu skulle vi bara behövt måla om för färgen är inte den snyggaste. Sen skulle det vara skönt att slippa alla hål i väggen. Men det får bli ett senare projekt. :-)

DSC_9972

I Patriks rum

Jag har ju glömt visa hur det blev i Patriks mancave. Vi målade om för ett par veckor sen och nu har vi även fått dit lite nya möbler. Jag tycker att det blev jättefint och jag är faktiskt lite sotis.. Jag vill ju också ha ett sånt fint rum!! Får smita in dit lite oftare. ;-)

DSC_9594

Ett stycke garderob

Vet ni vad? Jag har monterat ihop en garderob helt själv. Eller jaa, Gizmo fick vara arbetsledare och kolla så att jag skötte mig. Det kanske inte var det mest optimala för ett preggo men jag gjorde det. Nu känns det sådär jäkla bra och jag är otroligt nöjd över mig själv. Man kan bara man vill! ;-)

DSC_9545 DSC_9550

Patriks mancave

Idag har vi lekt målare och äntligen fixat Patriks mancave. Nu är den gula färgen borta och istället blev det en ljusblå färg. Det syns inte sådär jättebra på bilderna så jag ska ta några nya när vi har ställt i ordning allt. Jag tycker att det blev riktigt bra, det är trots allt första gången vi målar om ett rum. Nu är det bara att beställa garderob och ett nytt skrivbord så kommer det se toppen ut! Malmbyrån håller vi på att montera, behövde bara få några minuter paus. Man är ju inte direkt supersmidig längre, hehe! :-P

DSC_9151 DSC_9153

Rummet med många namn

Igår efter jobbet blev det en liten shoppingrunda. Lite nya kläder och en massa saker till hemmet. Hade bestämt mig för att få ordning i det rosa rummet som även kallas Susannes rum, gästrum, träningsrum, skorum, fotorum.. Ja, detta rum har många namn! Hann med det mesta igår men idag gjorde jag färdigt finliret. Känner mig riktigt nöjd faktiskt. Skulle bara behöva lite mer på väggarna men det kommer. :-)

DSC_8673 DSC_8669 DSC_8671 DSC_8678

Ny tv

Ikväll blir det egentid och det känns underbart! Jag hade tänkt lägga mig i badet, göra ansiktsmask och hårinpackning. Sen blir det på med pyjamasen och mysa ner sig i soffan. Har en massa serier som jag måste se. :-)

Igår fick vi äntligen våran tv. Som jag har tjatat på att jag vill ha en ny! Tillslut fick jag som jag ville. Det blev en 60 tum och den passar perfekt i vardagsrummet. Den gamla är nu i sovrummet så nu kan jag ligga där och mysa.. Lilltvn kommer nog hamna i Patriks “mancave”, då kan han spela och se på sport samtidigt. :-)

DSC_8607 DSC_8612

Fika mys

Susanne, Lotta och André har varit här och fikat lite. Denna gång var jag faktiskt lat och köpte tårta. Brukar alltid göra själv men det var så enkelt att köpa. Fick presenter av Susanne, blommor, vas, choklad och en sån där bricka med fina saker på. Nu är vardagsrummet ännu finare! Syrran har även hunnit hit, hon hittade till slut, haha! Sliten som bara den så vi får se om hon lyckas hålla sig vaken tills resten av familjen kommer. Snart blir det att gå förbi Ängen och köpa pizza, bara gotta, mums! :-)

DSC_8343 DSC_8331 DSC_8364 DSC_8381DSC_8376  DSC_8371 DSC_8366