2017-06-04

Jag är verkligen en periodare när det gäller bloggen och det är helt okej. Just nu går det inte bra för oss. Mia har varit magsjuk sen i onsdags så hon är inte fräsch. Jag och Patrik gjorde bort vårat igår och idag mår vi bra. Jag fattar inte varför Mias håller i sig så länge. Ringde 1177 och då sa hon att vi skulle ge henne 1 dl vätskeersättning i timmen. Lättare sagt en gjort.. Hon ringde upp 3 timmar senare och då hade jag nästan fått i henne 2 dl. Efter det gick det sämre. Hon vägrade och spottade ut. Men blir hon sämre ska vi ringa direkt. Hon har inte spytt sen igår kväll men nu bara för att jag skriver det så kommer det en laddning i natt. Hon har haft diarré idag men sista bajsblöjan var det lite konsistens i. Hon på 1177 tipsade om att jag skulle göra frikadeller och att det är bra för magen så vi åt det till middag. Mia åt ändå helt okej. Nu får vi hålla tummar och tår att hon blir bättre. För jag blir seriöst orolig. 

2017-04-18

Kanske tröttast i världen. Det känns så iallafall! Mia hade inte sovit på föris och jag börjar bli fruktansvärt less. Imorgon skulle dom eventuellt söva henne i vagnen och nu hoppas jag att dom gör det. Jag gillar inte motgångar.. Vi lyckades ta oss igenom den här kvällen.. :P

Å sen var det mitt hår. Det gick ju bra för mig. Håret kokade när hon blekte det så jag måste dit igen på lördag. Så färgen ser inte bra ut och det är surt. Jag blev av med en del hår också. Sånt är livet.

2017-04-17

Jag har blivit dyngförkyld så igår klädde jag inte ens på mig. Pyjamas hela dagen/kvällen. Känner mig pyttelite piggare idag och det är tur för jag ska fara på Avion med Lotta och sen har jag frisörtid. Löjliga jag har skjutit på det efter alla mina panikattacker. Jag är alltså livrädd att få en sån när jag sitter där. För oftast triggas det igång när jag är i en situation där jag inte kan ta mig någonstans. Och just frisören är det så, jag kan inte direkt gå hem med håret full i färg. Men nu är Lotta snäll och skulle följa med mig och då känns det lättare. :)

2017-04-14

Alltså seriöst.. Vi är sjuk hela tiden.. Redan igår var Mia jätteförkyld och i natt fick hon feber. Hon har varit hängig så det blev en lugn dag. Hoppas hon är någorlunda pigg imorgon på hennes kalas. Även jag börjar bli förkyld igen så det känns surt. Jag har hunnit baka idag så det är färdigt inför morgondagen. Jag har beställt en tårta från coop sen skulle Lotta vara snäll och göra en. :)

2 år

Idag blir min lilla prinsessa 2 år. Herregud vad tiden går snabbt. Man hänger inte med i svängarna. Vi sjöng för henne imorse och hon fick ett paket. Överlycklig blev hon! Efter föris fick hon mer paket så nu har vi hunnit inviga dom. :)

2017-04-12

Efter jobbet var jag på akupunktur och det var så skönt. Behövdes om man säger så. Skulle mer än gärna gå en gång i veckan men det blir alldeles för dyrt. Jag får nöja mig med en gång i månaden istället. :)

Lilltrollet hade inte sovit på föris idag heller.. Tredje dagen i rad. Men hon var ändå på hyffsat humör så det var ju tur. Imorgon fyller hon 2 år och det känns sjukt. Tiden går för fort! Man hänger inte med. :P

2017-04-11

Nu är det andra dagen i rad som Mia inte sovit på föris. Ni kan ju bara gissa hur hon var då vi kom hem. Det är inte lätt att laga mat då man har en hysterisk blivande 2-åring bredvid sig. Jag hade inte direkt något val än att låta henne skrika för annars hade vi inte haft någon mat på bordet. Det skär i hjärtat och jag känner mig som världens sämsta mamma. När jag väl hade stoppat in lasagnen i ugnen så var det bara att lugna ner henne, med mutor såklart. Det är typ inget annat som funkar.. Jaja, vi får hoppas på en bättre dag imorgon helt enkelt.

DSC_7947 DSC_7951 DSC_7911 DSC_7901 DSC_7892 DSC_7896

Fotomodellen Mia

Idag har vi varit hos Lars-åke som har fått ta några bilder på Mia och Gizmo. Bilderna blev superbra och jag är jättenöjd! Jag vill ju göra en stor canvastavla på småttingarna och ha i vardagsrummet. Nu är det bara frågan vilken bild vi ska ha.  :)

Bebismys

Idag har jag äntligen fått bebismysa! Åsa och Alex var förbi med 4 dagar gamla Liara som var helt underbar. Så himla liten! Man hinner ju glömma bort hur små dom är. Jag hade fullt upp med att mysa så jag tog inte en enda bild på henne. Det är inte likt mig! :P

Som tur var hade jag hunnit färdigt med både blöjtårtan och sockarna så att dom fick med sig lite presenter hem. :)

DSC_7952 DSC_7953 DSC_7957 DSC_7960 DSC_7961