Kaggen ska bort

Jag tog mig till gymmet ändå. Brukar bli så otaggad om jag ska fara själv och då blir det lätt att jag skiter i det. Ska jag någonsin bli av med kaggen så måste jag banne mig vara där. Men nu är det gjort och det blev mitt favvispass, ben och rygg. Jag känner mig nöjd! :)

image

Svettats lite

Har varit på gymmet med Susanne och svettats som tusan. Var inte sugen innan så det var skönt när vi var klar. Tänk om kaggen kunde försvinna nån gång… Fasen vad skönt det vore om man bara kunde trycka på en knapp så var man hur fit som helst. Önsketänkande! Men jag tycker iaf att vi är duktiga som tar oss till gymmet 3 dagar i veckan. Det är väldigt bra för bara några månader sen var vi inte där alls. Det är bara att kämpa!

image

Back and assday

Då var kvällens pass med Susanne gjort! Innan tyckte jag inte om henne för jag var så jäkla trött och ville inte alls träna. Det är tur att jag har någon som ger mig en spark i arslet ibland. Det behövs! Nu känns det jäkligt bra och jag är mycket piggare i huvudet. Träningen är fan bra för själen! Sen att kaggen försvinner sakta men säkert är ju hur bra som helst. Sen kan man ju önska att det gick snabbare.. Tack Susanne för att du släpade med mig! :)

image

Gymtajm

Då var det dags igen.. Gymmet med Susanne och nu var det tre andra där så man fick ju ingen luft. Det blir äckligt kvavt i det där lilla rummet. Känns alltid lika skönt när det är gjort. Nu är det bara hoppas på bra sömn i natt, det skulle jag behöva! Dessa sömnlösa nätter börjar kännas som tusan. Tänk att få sova typ en vecka i sträck, det vore nått! :P

image

Snart vila!

Det blev morgonträning med Susanne idag igen och nu var jag trött i nästan varenda muskel. Inte konstigt med tanke på att jag har kört 8 pass i rad nu. 4 tyngre och 4 lättare. Men imorgon då blir det vila och ni anar inte hur skönt det känns! :-)

image

Lördagspass

Började dagen med träning tillsammans med Susanne. Var väldans trött i morse så det är ett under att jag tog mig i väg. Det blev en del rövträning, testade lite tips på övningar å så som jag fått av Putte. Och det tog på! Annars blev det biceps, lite rygg och mage. Självklart hann vi med en massa surr efteråt och det behövde jag verkligen. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Tack världens bästa Susanne!

image

image

Morgonträning

Jag började dagen med ett träningspass tillsammans med Susanne. Precis som på den gamla goda tiden då vi var hurtiga. Nu är jag så jäkla otränad så man vill nästan dö, haha! Men såhär efteråt känns det skönt att man har gjort något bra.. :-)

image

Träna lite!

Igår blev det en tur på gymmet tillsammans med Susanne och det var tungt kan jag lova. Men det kändes bra efteråt och peppad blev jag. Tänk när vi körde 4 såna pass i veckan och någorlunda bra kost. Dit skulle jag så gärna vilja komma. Just nu är det ursäkter till att inte träna sen småäter jag som tusan. Det är ju så svårt att låta bli när man är hemma. Nu måste jag verkligen försöka skärpa mig annars kommer jag aldrig få ordning på kroppen. Nedre delen av ryggen borde jag träna upp för där har jag haft problem sen graviditeten. Det är bara att köra! :-)

image