Rosa igen..

Nu är naglarna sin rätta färg och jag känner mig som mig själv igen. Rosa såklart! Haha! Var hos Leayni igår och då fick hon go crazy på mina naglar. Jag är ju sådär konstig och gillar när det är annorlunda. Olika färger, handmålat, ingenting normalt. Får sån är jag. :)
DSC_8808 DSC_8800 DSC_8793

Barbienaglar

Idag har Leayni fått göra Barbienaglar på mig, rosa med en massa glitter. Ja, jag vet, den där rosa färgen är återkommande. Det är tur att den kommer i olika nyanser annars hade det lätt kunnat bli tråkigt. :-)

DSC_3851 DSC_3854 DSC_3858 DSC_3870

 

Purple nails

Igår blev det ett besök hos Leayni och det var banne mig på tiden. Precis som förra gången hade det gått alldeles för många veckor och dom var svinlånga. Nu blev dom kortare och mer hanterbara. Å denna gång fick det bli lila. :-)

DSC_2576 DSC_2579

Pink!

Idag har jag varit hos Leayni och fått mina naglar fixade. Det var verkligen på tiden! Är ju typ 8 veckor sen jag var där sist så dom var långa som tusan. Men jag är väldigt imponerad av att dom satt kvar, det var inte minsta lilla släpp. Så ni som vill ha naglar som sitter länge borde gå till henne. Nu gjorde jag dom mycket kortare och rosa såklart. :-)

DSC_1495 pinknails

Glitter med stripe

Har varit och fixat naglarna idag och nu blev dom “barnvänliga”. Dom blev alltså mycket kortare. Lite konstigt känns det, jag har ju haft mycket längre ett tag nu. Det blev väldigt glittrigt och jag är supernöjd! :-)

DSC_0626 DSC_0628

Think pink

Det blev rosa naglar även denna månad. Dom ser nästan ut som dom förra fast en annan nyans bara. Båda färgerna hade nyss kommit in och då var jag bara tvungen att ta dom. Sen är jag ju ett stort fan av rosa, kommer nog aldrig att växa ifrån det. :-P

DSC_0359 DSC_0363