London eye och Big Ben

Några måsten i London är ju att åka deras pariserhjul London eye och ta lite kort på Big Ben. Jag är väldigt höjdrädd men bestämde mig för att göra det ändå. Trodde turen skulle ta 5 minuter men det tog ju nästan en halvtimme. Blev alldeles yr i skallen och började må dåligt när jag tittade ner.. Patrik sa att jag såg likblek ut, haha! Tur att jag överlevde! :-P

Sea Life

Det blev ett besök på Sea Life, ett akvarium som ligger precis bredvid London eye. Där hade dom alla möjliga fiskar, hajar, sjöhästar, pingviner, allt som finns i vattnet typ. Det var faktiskt kul att gå och titta! Det fanns ju fiskar i alla möjliga färger och former, läckert! :-)

Arsenal – Chelsea

Dagen vi längtat till så länge.. Arsenal – Chelsea! Alltså chocken när vi var utanför Emirates stadium, det var ju gigantiskt! På tvn ser det pyttelitet ut men i verkligheten.. Oj oj, det var mäktigt! Vi började med en tur i shoppen så att vi kunde se ut som riktiga fans, en halsduk till mig och matchtröja till Patrik. Sen blev det en liten tur i deras museum.

Eftersom att vi hade Club Level biljetter fick vi gå in före alla andra så vi var där ca 3 timmar innan matchen. Det går inte att beskriva känslan när vi kom uppför rulltrappan och såg arenan. Jag blev spillivinkig (som alltid) och visste inte vars jag skulle ta vägen, haha! Alla som jobbade  där var jätte trevliga och hjälpsamma. Det var så fint där, snyggt och fräscht (inte alls vad jag hade väntat mig). Vi fick gå runt där som vi ville, alltså på club level våningen. Vi fick till och med se spelarna värma upp!

Då kommer vi till matchen.. Arenan var fylld, ca 60 000 pers! Känslan, trycket, jaa allt! Jag kan nog fortfarande inte fatta att vi faktiskt var där, det känns overkligt.. När Arsenal gjorde sitt första mål och alla reste sig upp och jublade, helt sjukt! Tyvärr så förlorade vi med 2-1 men det gör ingenting för det var en sån upplevelse, oförglömligt!

Efter matchen kom Arsenals målvakt Wojciech Szczesny och svarade på lite frågor. Alltså fattar ni, vi var bara några meter ifrån honom! Jag är så glad att jag köpte club level biljetter, annars hade vi inte fått vara med om allt detta. Visst dom var dyra men det var värt varenda krona! Jag skulle lätt göra om det! :-)

Första dagen i London

Då var man hemma i Sverige igen och första arbetsdagen är gjord. Det var otroligt skönt att få sova i vår egna säng, där sover jag som en prinsessa. :-)

Har massvis med bilder att lägga upp så jag får ta några i taget..

Första dagen i London blev det ett besök på Madame Tussauds. Jag förväntade mig bara dom där vaxdockorna men det var ju massa annat kul där. Spökhus (som jag inte dog i), bio 4D, tåg osv.. Det var riktigt roligt! :-)

Efter besöket där så blev det en massa shopping. Vi sprang runt i affärer i ca 7 timmar. Jag hittade massa fint (ska visa sen). Man blev ruggigt less på shopping faktiskt, haha! Så vi vandrade vidare och på nått sätt så lyckades vi hamna på värsta lyxgatorna, dyra bilar, hus, dörrvakter osv.. Både jag och Patrik var döhungriga och tillslut hittade vi en restaurang som inte såg så speciell ut. Det visade sig att det var en riktig finrestaurang och där kommer vi, gympadojor, svettiga och slitna. På menyn såg det inte alls dyrt ut men det slutade med en middag för 1200 kr.. Det var bara att betala och se glad ut! :-P