2015-10-31

Började dagen med ett träningspass med Susanne. Idag gick det inte alls lika bra för det är synd om mig. Det där roliga som man får varje månad kom tillbaka igår.. Inte kul! Jag trodde att jag skulle förblöda imorse, haha! Inte lätt inte! Men träningen är gjord och nu kan jag göra vad jag vill resten av dagen. :)

Mina två småttingar är inte på topp.. Gizmo efter operationen så det är inte konstigt. Han är extremt mattig och vill helst sitta i knät hela tiden. Annars sitter han och gnäller. Sen märker man att det gör riktigt ont för honom ibland, lillgubben! Det blir korta promenader och mesta tiden får han åka i vagnen. Men så småningom blir han bättre och då är vi tillbaka som vanligt igen. :)

Mia då.. Jo, det har kommit en tand som ställer till det. Mitt i allt kan hon bara börja gråta hysteriskt och det låter som att det gör ont för henne. Att det ska vara så jobbigt att få tänder.. Och det här är bara första, det är några stycken kvar. Nätterna har alltså blivit sämre igen då hon vaknar och gråter. Då är det bara att plocka upp henne och trösta, det tar sin lilla tid men tillslut somnar hon igen. Vi som har varit bortskämd med att hon har sovit hela nätterna. Men hon äter fortfarande inget på hela natten, utan det blir vid 8 tiden. Ibland tidigare eller senare beroende på när hon vaknar. Nu är det bara hoppas att tanden ger med sig så ska det där nog bli bra. :)

DSC_7777 DSC_7860

Mattes hjärta!

Nu är det äntligen bortgjort, Gizmos analsäckar är ett minne blott. Patrik lämnade honom på Djurkliniken imorse så det har varit tomt här hemma. Vi fick fara och hämta honom efter föräldragruppen och jisses vad jag tycker synd om honom. Jag hatar att se han såhär, å inget kan man göra. Självklart får han en massa ompyssling och kärlek. Det behöver han. Förhoppningsvis är detta sista gången han behöver ha den där eländiga tratten..

image

image

Mattes hjärta

Jag tycker så synd om min lilla lurvboll. Han är inte alls på topp! Magen har blivit kaos av medicinen, det är som bara vätska som kommer och även blod. Man ser på honom att han inte tycker att det här är kul. Vi ringde Djurkliniken och fick order om att sluta med medicinen och köpa foder som är som är bra för magen. Det har vi nu gjort och då fick vi även tips om bakteriekultur som man kunde strö över maten. Hoppas han blir bättre snabbt! Nackdelen är att han besväras väldigt mycket av rumpan nu när han inte får medicin.. Det känns som att hur vi än gör blir det inte bra. Stackars Gizmo!

image

Rackarns analsäckar

Vi hann bara hem så sprack Gizmos analsäckar igen. Som tur var hade Susanne redan bokat tid hos veterinären, tack fina du! Nu är han helt däckad och så fort han vaknar är det på med tratten som ska sitta där 2 veckor. Stackars lillhjärtat! Veterinären rekommenderar att vi operar bort dom så vi kommer nog  göra det. Jag tycker att det är hemskt att se när han har ont.

image

Tisdag

Idag har jag fått rå om Marre en stund. Jag har alltså haft tre busfrön här hemma och det var jättemysigt. Gizmo var nog mest nöjd som fick någon att leka med. Vi hann även med en prommis och lite fika tillsammans med Susanne. :-)

Nu är altanen oljad och klar! Det har ju inte blivit av tidigare för att det alltid har regnat. Vi körde lite skiftbyte och vips så var det färdigt! Det blev en olja med lite färg så det kommer bli spännande att se hur slutresultatet blir. Mycket bättre än tidigare hoppas jag! :-P

DSC_2049 DSC_2067 DSC_2040

Långprommis

Det blev en megalång prommis med Susanne och småttingarna. Först ner på ängarna så att dom fick springa av sig. Gizmo var helt slut så han fick vila en stund i vagnen. Marre hade energin kvar så hon gick glatt. Vi var ute i 2 timmar och 17 minuter. Himla skönt! Har laddat ner runkeeper så att jag ska ha koll på hur mycket jag promenerar. Det är faktiskt rätt kul och man blir ju peppad! Får se hur många mil jag har hunnit i slutet på veckan. :-)

image

Mina fina

Jag tror att Gizmo har blivit väldigt förtjust i Mia. Om hon ligger på golvet så vill han gärna ligga nära. Sen är han så kul för han lägger sina leksaker och ben bredvid henne som att han vill leka. Han har nog inte förstått att hon är för liten och inte kan göra det än. Dom är väldigt fina tillsammans mina små hjärtan! :-)

DSC_1624 DSC_1640 DSC_1518

Trött Gizmo

Idag blev det två långprommisar efter varann. Först med Johanna och sen med Susanne, Josefin och Marre. Gizmo var helt slut så han orkade inte gå hem. Det slutade med att han fick åka i vagnen och då var han helnöjd! Nu är vi trötta alla tre så nu är det vila som gäller! :-)

image