Eden

Väskorna är packade och vi har checkat ut. Snart börjar resan hem. Det känns tråkigt men samtidigt skönt, borta bra men hemma bäst!

Jag måste visa lite bilder från Eden, en resort som vi hade tänkt bo på. Dom har bara 10 rum så det var fullbokat, otur! Vi for dit ändå, bara för att se hur det ser ut.

Dom 2 sista bilderna är inte därifrån, dom är från Oslob. :-)

Jag stannar nog kvar här

Jag har provat livet som bartender, eller en timme iaf. Jag tror nästan att jag stannar kvar här och jobbar på beachbar istället, haha! Det var faktiskt rätt roligt, några drinkar kunde jag inte men servera öl är jag en mästare på!

I torsdags hade vi BBQ party. Vi köpte 4 backar öl och en jäkla massa mat. Billigt, 6000 peso! Det var kul att få bjuda alla på öl och mat. :-)

Valhajar

Idag har vi varit i Oslob och simmat med valhajar. Det var mäktigt! Dom var stora som as! Vi låg och kikade på en när Patrik knackade mig på axeln.. Då vänder jag mig om och har en precis bakom mig. Min första tanke var “nu äter den upp mig den jäveln”. Hahaha! Jag fick världens panik så det gick snabbt tillbaka till båten. Lite kul är det att jag blir så rädd! Alla andra fick sig ett gott skratt så det bjuder jag på! Det blev en del filmer, bland annat med min panik. Just nu hinner jag inte lägga upp dom men det kommer. :-)

Här kommer lite bilder

Här kommer äntligen lite bilder! Vi har hunnit dyka en gång. Jag fick panik som fan! Det var jätte kul när man väl var i vattnet men dessa övningar gillade jag inte. Fylla masken och grejer, huvva! Det var tänkt att vi skulle försöka igen men då lyckades jag bli sjuk. Johan har iaf lovat att vi ska få dyka vid revet ändå, bara jag blir frisk. Hoppas, hoppas! Imorgon åker vi iväg och blir borta några dagar så då kan det bli dåligt med uppdateringar. Vi kommer lämna kvar datorn här men om jag orkar kan det bli ett kort inlägg från mobilen. :-)